(+45) 42 26 94 22

Velkommen til Tolk4u.dk - tolk til tiden

Har du brug for tolkning fra dansk til polsk eller polsk til dansk? Med vores ekspertise og flere års erfaring er vi en solid partner til at løse tolkeopgaver til og fra polsk. Med os i ryggen undgår du sprogbarrierer og misforståelser.

Vi udfører forskellige slags tolkninger såsom: fremmødetolkning, telefontolkning og skriftlige oversættelser. Fremmødetolkning, som er den mest anvendte form, bruges for eksempel ved samtaler, under møder, præsentationer, undervisning, kurser og meget andet. Telefontolkning kan være en god og billig løsning, ved stor afstand eller ved ganske korte beskeder. Vi udfører også alle former for skriftlige oversættelser. Har du brug for en statsautoriseret oversættelse af dine attester, uddannelsespapirer eller andre dokumenter, kan du trygt lade os udføre arbejdet.

Alle opgaver varetages professionelt og leveres til den aftalte tid.    


 

Fremmødetolkning

Fremmødetolkning vil sige, at tolken møder op på tolkestedet, som I bestemmer hvor han derefter løbende tolker jeres samtaler, og sørger for, at begge parter har forstået samtalerne. Det er den mest anvendte tolkeform for både private og virksomheder. Fremmødetolkningen bruges for eksempel ved samtaler, under møder, præsentationer, undervisning, kurser osv.

 

Skriftlig oversættelse

Vi udfører alle former for skriftlige oversættelser. Har du brug for en statsautoriseret oversættelse af dine attester, uddannelsespapirer, juridiske tekster eller andre dokumenter, kan du trygt lade os udføre arbejdet. Når vi har modtaget et dokument til oversættelse fra dig, foretager vi en analyse af teksten. Derefter vurderer vi indledningsvis, om den er svær eller let. Du er altid velkommen til uforpligtende at sende dit dokument til vurdering, og så kan du også regne med at få et kvalificeret tilbud.

 

 

 

Tolkning via telefon, Skype mm.

Teletolkning som det også bliver kaldt, udføres pr. telefon eller videokonference på skype. Det er en nem og praktisk løsning i akutte situationer, eller hvor afstanden er stor, og man har brug for en polsk-dansk tolk. 

Teletolkning er let tilgængeligt, og erfaringer viser, at for eksempel både behandlere og patienter har været glade for denne nye måde at tolke. Efterhånden er teletolkning en mere og mere udbredt måde at kommunikere på, og flere polske, så vel som danske virksomheder/private bruger det. Kan varmt anbefales til alle i mange situationer.

Kontakt Tolk4U her

Telefon: (+45) 42 26 94 22

Adresse: Korskildelund 6, 2670 Greve

CVR nr. 36462310

Følg Tolk4U på

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked

     

    Mine kunder siger:

    • Jeg har kendt Michael i over to år og jeg gør ofte brug af hans hjælp. Han er grundig, ærlig og meget engageret i det arbejde han udfører for én. Jeg anbefaler hans tjenesteydelser.

      Jolanta Janicka , privatperson
    Top