(+45) 42 26 94 22

Tolk4U hjælper dig gerne med bogføring og regnskab

Er du iværksætter eller en etableret mindre virksomhed? Kontakt os for at få fuld kontrol over bogføring og regnskab, og lad vores dygtige bogholdere tage vare på administrationen af din virksomhed.

Bogføring og regnskab kan være en udfordring i enhver virksomhed. Med Tolk4u i ryggen er du sikker på at få en god opstart med dit firma. Er din virksomhed allerede etableret og mangler du en samarbejdspartner til at stå for regnskabet, så er vi den perfekte løsning for dig og din virksomhed.

Vi bruger e-conomic eller Dinero, når det gælder regnskabsprogrammer, og vi anbefaler Danløn som lønsystem. Nets-produkter og virk.dk kan vi til fingerspidserne.

e-conomic

Et program for alle. E-conomic henvender sig både til små og mellemstore virksomheder, samt til revisorer og bogholdere. Programmet gør det nemt at samarbejde om regnskabet og er så intuitivt at bruge, at ikke-regnskabsuddannede sagtens kan styre deres bogføring selv.

 

DanLøn

Danløn er et lønsystem, som betjenes via internettet. Danløn har været i drift siden 2001, og mere end 35.000 virksomheder får hver måned håndteret deres løn via Danløn.

 

Nets-produkter

Få en Nets-aftale på plads og lad det hele blive styret automatisk. Slut med ekstraarbejde og forglemmelser.

Iværksætter

Vi besidder den nødvendige knowhow, når du vil starte som iværksætter. Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for, at du får en god opstart i din nye virksomhed og et netværk, som du kan stole på. Vi har erfaringer med banker, forsikringsselskaber og advokater, som er/kan være nødvendige i opstartsfasen.   

  

Kontakt Tolk4U her

Telefon: (+45) 42 26 94 22

Adresse: Korskildelund 6, 2670 Greve

CVR nr. 36462310

Følg Tolk4U på

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

   

  Mine kunder siger:

  • Hej Michael, mange tak for din hjælp, og for at du handlede så hurtigt i mine sager. Fremover vil jeg kun bruge dig til at løse mine udfordringer, da du har givet mig nogle interessante og smarte løsninger i forhold til mit skatteregnskab, som jeg ikke var klar over før - på trods af, at jeg er på alle portaler her i DK. Tusind tak

   Joanna Turkowicz , Ejer af J&J Rengøring
  Top