(+45) 42 26 94 22

Få professionel rådgivning til erhverv og privat

Tolk4u yder professional rådgivning til private og erhverv hvad angår udenlandsk arbejdskraft, eller hvis du som borger har brug for råd i forhold til det offentlige, arbejdsmarked eller andre private sager.

Til private:

Vi har flere års erfaring indenfor en række områder, så som skatteforhold, feriepenge, offentlige ydelser, forsikringer, arbejdsskader, A-kasse, arbejdsløshed, sygdom og anden hjælp til det offentlige system. Vi rådgiver også personer, som forlader det danske arbejdsmarked for at tage tilbage til deres hjemland og som derfor skal afslutte deres ophold i Danmark.

Til virksomheder:

Bruger du udenlandsk arbejdskraft, og ved du ikke hvordan du skal gribe de problemer an, som opstår undervejs? Tøv ikke med at kontakte os for at få rådgivning. Vi er godt rustede til de udfordringer, som du står over for som arbejdsgiver – om det er skattekort, NemRefusion, kursus, jobsamtaler, sikkerhedsmøder på arbejdspladsen eller kommunikationsvanskeligheder, så kan vi hjælpe dig med en løsning.  

 

Udenlandsk arbejdskraft

Er du en virksomhed, som bruger udenlandsk arbejdskraft? Tolk4u kan bidrage med sproglige og kulturelle kompetencer, som kan være med til at skubbe jeres virksomhed i den rigtige retning. Med os i ryggen vil du og dine medarbejdere være i sikre hænder, når det drejer sig om problematikker indenfor skatteforhold, opholdstilladelser, arbejdsskader/forebyggelse af arbejdsskader, kurser og andre relevante spørgsmål, som kan opstå ved sproglige barrierer. Med os som rådgiver får du mere overskud, glæde og tryghed på din arbejdsplads.

Arbejdsløs eller syg - Hvad nu?

Er du blevet arbejdsløs eller syg og ved ikke, hvad der skal ske nu? Vi kan sørge for, at du kan komme videre i systemet, som kan virke uoverskueligt. Vi hjælper dig gerne med at udfylde relevante dokumenter, kontakt til offentlige institutioner eller din A-kasse.  

Hvad er NEMid, E-boks og hvordan virker det?

Kæmper du med disse spørgsmål, kan vi hjælpe dig ud af kniben. Vi ved, at digital post og login er en udfordring for en del mennesker, eller at andre måske ikke magter alt det ”bureaukrati”. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med at løse de vanskeligheder, du måtte have med det og meget andet.

Statsforvaltningen - opholdstilladelse, skilsmisse og andet

Vi hjælper også i sager hos Statsforvaltningen. Om det er opholdstilladelse, skilsmisse, børnebidrag eller andet du har brug for hjælp til - er vi den rette partner til at rådgive dig. Med vores støtte er du bedre stillet og har mere overskud til dig selv.     

    

 

Kontakt Tolk4U her

Telefon: (+45) 42 26 94 22

Adresse: Korskildelund 6, 2670 Greve

CVR nr. 36462310

Følg Tolk4U på

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

   

  Mine kunder siger:

  • Jeg har kendt Michael i over to år og jeg gør ofte brug af hans hjælp. Han er grundig, ærlig og meget engageret i det arbejde han udfører for én. Jeg anbefaler hans tjenesteydelser.

   Jolanta Janicka , privatperson
  • Hej Michael, mange tak for din hjælp, og for at du handlede så hurtigt i mine sager. Fremover vil jeg kun bruge dig til at løse mine udfordringer, da du har givet mig nogle interessante og smarte løsninger i forhold til mit skatteregnskab, som jeg ikke var klar over før - på trods af, at jeg er på alle portaler her i DK. Tusind tak

   Joanna Turkowicz , Ejer af J&J Rengøring
  Top